Aanpak

3-4-3 is een ontwerpstudio met een focus op het vormen van merkidentiteiten.

We vormen merken, visuele concepten, websites en content waar mensen van houden en organisaties van groeien. Van de aftrap tot aan het eindsignaal, wij gaan voor de totaalaanpak. We ontwikkelen elk project met de eindgebruiker voorop en in nauwe samenwerking met onze klanten.

Hoe?
We luisteren, stellen in vraag, onderzoeken, structureren, bedenken, ontwerpen en doen. We laten elk project groeien en vormen het tot een coherent en doeltreffend verhaal. Onversneden in aanpak. Altijd met een open vizier.

1— Onderzoek en analyse

Ieder project start met een onderzoek van de materie en het structureren van alle input. Vanuit deze basis wordt de ontwerpstrategie voor het vervolg van het project bepaald.

2— Conceptvorming en creatief proces

Vanuit de gestructuurde input start het creatieve proces. Via design sprints onderzoeken we verschillende richtingen en vormen we concepten om het merkverhaal te ondersteunen.

3— Realisatie en uitrol

Het finaal concept wordt concreet uitgewerkt en de merkidentiteit wordt met al haar kenmerken en stijlelementen in een stijlhandboek vervat. Dit vormt het kloppend hart van de merkidentiteit.

Een project opstarten?

Een project
opstarten?

Locatie
Blekerijstraat 75 — Studio 1.22
9000 Gent

Telefoon
+32 479 31 73 91

E-mail & social
hey@3-4-3.be
instagram

Locatie
Blekerijstraat 75
— Studio 1.22
9000 Gent

 

Telefoon
+32 479 31 73 91

 

E-mail & social

hey@3-4-3.be

instagram